tiistai 29. lokakuuta 2013

#51 galaksikynnet tai jotain muuta jännää

En oikein tiedä, mitä näistä kynsistä sanoisin... WAU??! Siis aivan älyihanat, en tajua edes miten näistä tuli niin kivat. Mulle annettiin vapaat kädet, josta en tykkää varsinaisesti. Kun ei sitten tiedä mistä se toinen oikeasti tykkää. Näitä ideoitiin kyllä yhdessä vähän väliä, ja molemmat oli tyytyväisiä lopputulokseen :)Eli Mosaic <3 <3 <3

Elasticilla kynsipeti, kärkiin mustaa geelimaalia kerros. Mustan päälle M6 Opal -maalia epätasaisesti, siihen "kirkasta" (öljytahroilta näyttävää) siirtofoliota ja vielä vähän hopeaa stardustia. Jokainen kynsi on hieman erilainen, koska tarkoituskaan ei ollut saada samanlaisia. Lisäksi nimettömiin kolme tähteä (harmaata hexglitteriä) :) Päälle flexy top gel vielä. 
OOOOOO IHANAT :) 

Taaskaan en saa kaikkia kauniita värejä ja juttuja näihin esille, uusi kamera (JOULUPUKKI TAAS) olisi niin ihana...

HEI APUA! 29/30 lukijaa, pian arvonta!!! :) Kaikki palkinnotkaan ei ole vielä tullut, mutta ehkä pian tulevat. Heti laitan arvonnan käyntiin kun 30 tulee täyteen käyttäjäraadin kautta ja palkinnot ovat tulleet. 

4 kommenttia:

 1. Oon jonkin aikaa blogias tässä seuraillu ja mua kiinnostais hirveesti kuulla tarkemmin noista käyttämistäs tuotteista ja vaikka ihan tekovaiheista ellet näitä ole vielä jossain multa löytymättömissä olevassa postauksessa valaissut?:) Itse oon kanssa nyt jo useamman vuoden tehnyt geelejä kavereille mutta jatkuvasti hakee uusia parempia tapoja sekä tuotteita testiin:) Et ilmeisesti käytä ollenkaan tippejä vai miten? Tuntuu ainakin omalla kohdalla että ne vähän sotkevat lopputulosta vaikka kuinka viilais ja sitten jälkeenpäin harmittaa (pikkutarkka kun olen) vaikka 'asiakas' olisikin tosi tyytyväinen.
  Tuntuu kans junnaavan tä mun harrastus vähän paikallaan, pitkään oon suunnitellut käyväni jonkun kurssin mutten ole vielä saanut aikaiseksi, joten paras tapa alottaa olis varmasti kuulla muitten just tekotavoista, käyttämistä välineistä ja geeleistä yms. :)

  VastaaPoista
 2. En ole missään erikseen niistä kertonut, aina postausten yhteydessä tietysti, että mitä käytin. :) Minähän olen tehnyt vasta muutaman kuukauden, enkä ole käynyt mitään koulutuksia, joten en tiedä kuinka "oikeita" tapani ovat. Pysyneitä kynsiä on paljon nykyään, aluksi oli sen kanssa ongelmia.
  Käytän pidennyksissä tosiaan muotteja, koska mielestäni niillä saa siistimmän lopputuloksen pidennykseen. Yhdeltä kaveriltani kuulin myös, että kynsi tuntuu luonnollisemmalta muotilla tehtynä kuin tipillä (on aiemmin ollut tipeillä tehdyt).
  Olen niin laiska (ja huonon kameran omistava), että vaihepostaus olisi aivan kamala. Lisäksi teen todella montaa työtä ja käyn lukiossa, eikä aikaa juuri ole tehdä mitään "ylimääräistä". Toki teen, jos joskus tulee fiilis, että aikaa ja valaistusta on! :)
  Olen nyt rakastunut Mosaicin tuotteisiin, niistä vain hyvää sanottavaa. Tarkoitus olisi vaihtaa kokonaan niihin, kunhan saan ensin vanhat käytettyä edes melkein. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! :) Seisothan kuitenkin sanojesi takana, vaikka kommentoisitkin anonyyminä.