maanantai 21. lokakuuta 2013

#48 aavistuksen erilaiset geelit

Tänään laitoin yhdelle kaverilleni geelit lyhyen koulusta johtuneen tauon jälkeen. Taukoa ennen ranskiksia tehtiin, nyt jotain aivan muuta.
Hän soittaa pianoa ja oli kuskannut soittimen kotiinsa, soitettavaksi tseitsemän konkin. Pitkät kynnet eivät olisi käyneet ja hän sanoikin heti alkuun, ettei halua mitään pidennystä. Hetken jo mietin koristeluja lyhyisiin kynsiin, että mitä mahtaisi tehdä... Kunnes hän sanoi haluavansa mustat. Siis kokomustat! Hän tuli luokseni erittäin kuluneissa (itse sanoi rokkarikynsiksi kun oli sotkuiset :D) mustissa lakoissa ja lähti mustissa geeleissä... Pienten koristelujen kera tietenkin.


Olen kyllä yllättynyt, kuinka kivat näistä tuli. Itse en ole pelkän mustan suosikki, mutta sopii tähän vaiheeseen vuotta ja hänen useisiin halloweenjuhliin. Ei laitettu geeleihin mitään koristeita, jotta nämä seitit saa itse helposti pois :D topgeelin päälle siis hopealla akryylimaalilla ja Secheä päälle. Kivat näistä tuli, tosi kiiltävät :) ja Mosaicin elasticia kerros alla, kolme ohutta kerrosta mustaa gel paintia (ah ah ja ah miten hyviä ne ovat<3) ja päällä flexy top coat. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! :) Seisothan kuitenkin sanojesi takana, vaikka kommentoisitkin anonyyminä.