tiistai 15. lokakuuta 2013

#47 kynsitapaturma, messuostoksia sekä uudet kynnet

Huh mikä otsikko!

Onko mitään niin kamalaa kuin pitkän kynnen taittuminen kaksin kerroin?! Sattuu au ja geeli ilmaantui... Tänään enkun tunnilla huomasin kyseisen peukun ilmaantuneen myös kärjestä, väliin oli päässyt manadriinin kuorta :D yök! Siinä sitten päätin laittavani kaikki kynnet uusiksi, vaikka se yksi olisi riittänyt kun muut teräkunnossa. Käytin kynsiin messuostoksia, ja olen in love! Lyhyesti myös esittelen ostokset, paitsi en tietenkään arvontapalkintoja, jotka tulevat julki jo viiden käyttäjäraatilukijan päästä!

Eli tässä ostokset huonoine kuvineen. 
-Cesarsilta Nailfixin siveltimen puhdistusaine sekä vadelman tuoksuinen kynsiöljy
-AetzNailzzilta Mosaicin Flexy Top gel sekä Mosaicin Elastic builderi, joka on aavistuksen maitomainen. Neljä arkkia siirtofoliota (alarivi), hopea aaltoileva, pinkki ja kaksi läpikuultavaa, joissa on vähän kaikkia värejä. Lisäksi vielä pari stardustia (holo hopea sekä kultaan taittava valkoinen)
-Mereneidiltä ylärivin siirtofoliot (hopea raidallinen, sininen, violetti sekä kulta)

Kyllä kelpaa taas tehdä kynsiä :)


Itselleni tänään tehdyt superlyhyet kynnet, jotka eivät pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa. Kärjessä pohjalla Mosaicin musta gel paint, päällä superihanaa siirtofoliota (raidallinen hopea) sekä holohopeaa stardustia. Stardust jatkuu toiselle sivulle aaltona, on mielestäni oikein kiva. Toiselle reunalle vielä valkoisella gel paintilla muutama viiru.


3 kommenttia:

 1. Hienot nuo uudet kynnet, monennetko sulla ittelläs?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiitos, tykkään itsekin paljon :)

   Poista
  2. No laskenut en ole :D aika monet tullu tehtyä !

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! :) Seisothan kuitenkin sanojesi takana, vaikka kommentoisitkin anonyyminä.