tiistai 5. marraskuuta 2013

#52 parit geelit

Ensiksi pahoittelut, olen ollut viikonlopun reissussa ja siksi näiden esittely on viivästynyt. Toinen ilmoitusasia koskee arvontaa. Odottelen edelleen osaa palkinnoista, toivottavasti saan ne lähipäivinä!

Tässä jo viime viikolla tehtyjä geelejä. Molemmat on tehty Mosaicin tuotteilla, tarkemmin kuvien yhteydessä.Tässä yhden kaverini geelit muottipidennyksillä. Kynsipeti Elasticilla ja kärjessä paria geelimaalia (Snow white ja M6 opal). Kärkeen ja hieman kynsipedille hopeaa stardustia. Nimettömissä koukerot holohexglittereillä (kiva sana :D) ja peukuissa samoilla kaaret. Kivat taas kerran.


Tässä omat oman kynnen geelaukset. Eivät ihan minun väriset... Kärki mustalla geelimaalilla, vinosti Opalia niin, että menee myös kynsipedille (joka on Elasticia). Mustaan osaan (ja viistosti pedille) stardustia. Opalin reunaan kaaressa viisi harmaata hexiä. Onnistuin hallilla tuhoamaan kaksi kynttä lyömällä ne altaan reunaan astetta kovemmin ja kummallisessa kulmassa... No eipä tuo haitannut, kun eivät mitkään superkivat olleetkaan. Nyt on todella lyhyet kynnet itsellä ja mahdollisesti geelien pois kasvatus. Ainakin viilasin ne jo ohuiksi ja lakkasin, joten katsotaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! :) Seisothan kuitenkin sanojesi takana, vaikka kommentoisitkin anonyyminä.