lauantai 16. marraskuuta 2013

#54 rakastunut

Olen löytänyt maailman kauneimmat ja pysyvimmät (uima-altaassa) lakat! IsaDora Sugar Crusheista on kyse... Ostin Tukholman uintireissulta pari näitä, kun oli alennuksessa. Testasinkin heti yhtä kynsille. Ensin rakastuin kyseiseen väriin. Miten voikin olla niin kaunis lakka ja vielä ihana tekstuuripinta? Maanantaina lakkasin, keskiviikkona poistin. En siis saman viikon aikana, vaan välissä kokonainen viikko! Altaassa vietettyjä tunteja 25, päiviä kymmenen??!! Ja lakassa näkyi tasan yksi turma; valmiiksi jo lohjennut peukalonkynsi oli taittunut hieman ja lohkaissut lakan siltä kohdalta. Lisäksi kasvuraja oli kamala, se tosin ei ole lakan vika :D Oli suunnitteilla ottaa jälkeen -kuva, mutta unohdin sen täysin koulusta tullessani ja halutessani uusia lakkoja testaukseen... :) 
Tässä kaksi epätoivoista yritystäni lakan duochrome-efektin vangitsemisesta... Lakan pohjaväri on vaaleansininen tai turkoosihtava, mutta taittaa siniseen ja vihreään oikeassa valossa. 

Kuvissa siis IsaDoran kesän (?) kokoelman Ocean Crush. Kynsillä on kaksi kerrosta ja kuivumisnopeus jotain aivan ihanaa... Lakka ei ole lainkaan sitä tavallista minun kynsilläni nähtävää väriä, mutta se ei haittaa. Tämä on varmasti lempparilakkani OPIn Golden Eyen rinnalla (joka minun varpaitani koristaa...) 
Tämän oston yhteydessä ostin myös Coral Crushin. Molemmat sävyt ihan sokkona, koska netti ei ollut silloin käytössä. Onneksi molemmat osoittautuivat ihaniksi! Näiden kahden jälkeen hurahdin kyseisiin lakkoihin ja niitä on kertynyt sen verran, etten kehtaa määrää kertoa (kynsifriikit ymmärtävät, mutta mammat ja mummut kun tätä lukee, eivät :D)! Totesin lakkojen olevan kalliita, sillä pullo on pieni. Mutta tästä pysyvyydestä olen valmis kustantamaan.
Lakan poistossa käytän nykyään vain Maybellinen Express Removeria, joten tavallisen pumpulipoiston mukavuudesta lakan suhteen en osaa sanoa.

sitten MUISTUTUS arvonnasta! Eli aikaa on 25.11 asti, jos et vielä ole osallistunut, osallistu NYT :) Jos itseä ei palkinto miellytä, on se mahtava joululahja. Hyvistä palautteista tai muuten kivoista kommenteista saatan palkita erikseenkin ;)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No jep! Veikkaan, että kaunein Sugar Crush... Vielä pari näitä odottelee kynsille pääsyä, sitten selviää ;p

   Poista
 2. Ihanan näköinen lakka! Pari noista pitäisi itsekin käydä ostelemassa kun ovat niin kauniin näköisiä :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa mennä pikaisesti, ennenkuin loppuu! Osa sävyistä meinaa on jo loppunut :(

   Poista
 3. Paljon toi IsaDoran lakka maksaa about? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se piti laittaa postaukseen... 9€ oikeastaan jokaisessa paikassa :)

   Poista
 4. Ihana sininen! Oon yrittäny sanoa ei kaikille tekstuurilakoille (okei yhen oon saanu palkkioksi kynsienlaitosta) enkä oo oikeen innostunu niistä missään vaiheessa mutta... Nää isadoran tekstuurit on kyllä älyhyvän näkösiä! Nyt ku vielä kerrot että ne kestää niin en tiedä kauanko sanon ei tekstuureille... No, ehkä sitte ku ne menee muodista niin mä kalastelen niitä alelaareista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on vaan ihania! Ja oikeesti kestää superhyvin :) mä aion sitten ostaa kaikki mitä puuttuu, kun tulee alennukseen.... ;)

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! :) Seisothan kuitenkin sanojesi takana, vaikka kommentoisitkin anonyyminä.