perjantai 23. elokuuta 2013

#34 kaverin ja kummitädin kynnet

Tänään piti tehdä kahdelle kaverille kynnet, mutta toinen ei päässytkään. Kummitätini tuli käymään meillä, ja sopivasti sain hänelle kynnet väsätä. Molemmista tuli oikein kivat, toisista blingit ja toisista yksinkertaiset pienellä kimalluksella.Tässä kaverini kynnet kaukaa, halusi korukuvan nimittäin :) (oih miten kauniit kädet, olispa itelläkin...<3)


Tässä lähempää. Eli pohjalla hilejauhetta ja päällä hexglitteriä. Pidennystä noin milli, hiukan reilu. Tuli oikein kivat ja kehtaa kuulemma mennä kaverin synttäreillekin! Jee! 


Tässä kummitätini oman kynnen geelaus. Ranskalainen ja rajalle violettia glitteriä. Lisäksi nimettömiin suuuuuret hopeat hexglitterit. En tiedä miksi tässä näyttää kultaiselta... Tuli kivat, mallikin tykkäsi! 

Tämän päivän molemmat kynnet olivat siis oikein onnistuneet. :)

EDIT: muistakaa se arvonta 30 lukijan rajapyykin ohituksesta. Lasken siihen siis Googlen käyttäjäraadin kautta lukevat!

2 kommenttia:

  1. Tiedätkös, Irene, mitä!!! Vas. nimettömän timantti todella on kultainen, kun taas oikesassa on hopeinen, kuten pitikin. Ei se haittaa, mutta tarkemmin kun olen katsellut, niin sellaisen havainnon tein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herranjestas... En ymmärrä miten on mahdollista, kun samasta purkista! Ehkä ebay ei ole tasalaatuista? :D hyvä ettei haittaa, ens kerralla uusi yritys ;)

      Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! :) Seisothan kuitenkin sanojesi takana, vaikka kommentoisitkin anonyyminä.