lauantai 17. elokuuta 2013

#29 kaunis lakka=mahdoton kuvattava?

Otsikko kertoo turhautumiseni... Miksi pullossa ja kynsillä upea lakka muuttuu lähes poikkeuksetta kameran edessä mahdottomaksi?! Ei ole kivaa. Tänään tein geeleilleni pikapikahuoltoa (viilasin kasvurajaa ja laitoin kerroksen rakennetta. Päälle tein lakkaukset pitkästä aikaa. Oli tarkoitus lakata Nailsin mattalakalla, mutta tämä toinen uusi lakka veti puoleensa enemmän. Olen tämän viikon aikana shoppaillut ihan hirmuisesti lakkoja, mutta aina tarjouksesta. Ehkä siksi en pode huonoa omatuntoa?


Kyseessä on siis GinaTricotin 123 Blue Bug! Eka kerta kun mun kynsillä on sinistä/vihreää, nää on kyllä aika makeet :) kuva ei tietenkään anna oikeuksia...
Lakka oli suht helppo levittää, holoefekti tai miksi tätä ikinä kutsutaankaan (EDIT: duochrome on efekti, kiitos oikaisusta :)), kun vaihtaa väriä kuin koppakuoriaisen kuori, on hyvä luonnossa. Auringossa varmaan aivan ihana (tai ainakin pullo oli). Päällä Seche Vite, joka ei muuttanut lakkaa mitenkään. :)

Täytynee joku päivä tässä esitellä loputkin ostokseni!

HELP ME! Onko Make Up Storen hololakat mistään kotoisin? Ne on niiin ihanan näköisiä... Jos jollain lojuu nurkissa sellainen, voisin ostaa pois! :)

8 kommenttia:

 1. Jaa-a, pitäsköhän munkin kuitenkin uskaltautua ostaan ensimmäinen hololakkani. Kammoksun vähän kaikkea uutta (kuten tekstuuritkin) :D Mutta kivoilta näyttävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Ja nämä Ginan ei ainakaan oo hinnalla pilattu, niin turvallista ostaa :) Itse ostin tämän lisäksi toisen hololakan ja jonkun yhden muun, ja hintaa se kymppi! Ei paha :)

   Poista
 2. Tää on duochrome lakka, ei hololakka. :) Ja ne Make Up Storen holot on hyviä, mutta levittyy tosi huonosti jos ei omista sitä Aqua basea... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos! Eli pakko ois ostaa seki... No sitä mä mietin, kun näyttää ihan Dependin cameleonteilta :D

   Poista
 3. Efektiä kutsutaan nimellä Duochrome. Kannatta katsastaa nämä: www.lacquerized.com/2010/04/finish-it-up.html
  www.nihrida.com/2012/01/nail-polish-finishes.html
  Erittäin hyvät ohjeet oikean lakkatyypin tunnistukseen, välillä täytyy itsekin noihin turvautua :D

  Tuo Ginan lakka näyttää kivalta, harmi ettei täällä päin ole Ginaa ihan lähellä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkeistä, katsotaan ymmärränkö sanaakaan :D

   Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! :) Seisothan kuitenkin sanojesi takana, vaikka kommentoisitkin anonyyminä.