keskiviikko 7. elokuuta 2013

#22 rahaa palaa...

Moi,
Ostosten viikko... Ebaysta tilattu pikkusiskolle (5v) ihania Disneyn Prinsessa water decalseja kuusi arkkia ja Hello Kittyjä yksi arkki. Hän oli tietysyti innoissaan kun sai isosiskon kanssa katsella ja valita mitä ottaisi.:)
Itselleni tilasin Cesars Shopista useamman 240 grit Kanu viilan, kun olen ne todennut hyviksi geelien teossa. Siitä seuraavana päivänä laitoin uuden tilauksen Cesarsille; Millenium-geeliä, primeriä ja prepiä sekä tyhjän "kynsihyrrän" (mikäköhän senkin nimi on...), johon voin kynsiä harjoitella. Niitä ebaysta lisää jossain vaiheessa.
Adeninalle tein myöskin tilausta... Oumaxin akryylimaalit, pari pakettia siveltimiä (ohuita ja one strokeen kelpaavia) ja useamman arkin water decalseja.

Kaipaisinkin apua... Ongelmana geeleissä on ollut, ettei muotilla tehty pidennys pysy, vaan lohkeaa oman kynnen ja pidennyksen rajalta. Sitä varten ajattelin tilata Cesarsin kehuttua geeliä. Uskallanko käyttää Millenium geeliä muotilla pidennyksen tekoon, ja päälle rakentaa varsinaisen kynnen ja koristelut ym. toisen merkkisillä geeleillä? Mahtaakohan eri merkit keskenään toimia, vai onko uusittava nyt kaikki geelit Cesarseihin?

Olipa tekstipainotteista, tällä viikolla kuvia ostoksista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! :) Seisothan kuitenkin sanojesi takana, vaikka kommentoisitkin anonyyminä.