lauantai 21. joulukuuta 2013

#61 ihania joulukynsiä

Olen taas tehnyt muutamat joulukynnet ja muutamat olis vielä edessä... Kyllä tässä harrastuksessa kehittyy älyttömän kivasti :) Alkaa olemaan tyytyväisempi (ja kriittisempi) omia luomuksiaan kohtaan.


Ensimmäiset joulukynnet on tehty uimarikaverille. Hän halusi välttämättä valkoiset, vaikka olin toista mieltä niiden kauneudesta. Päätettiin kuitenkin tehdä valkoiset, mutta koristella ne hillitysti. Lopputulos oli hyvä silti. Koko kynnellä Mosaicin Snow white, raidoissa Glitter wine ja Pure gold. Oli saanut kuulemma kehuja salilla kynsistä, oikein kiva :)


Valmentajakaverilleni tänään tehtyä. Kaikkiin muihin kynsiin ranskis Mosaicin Silk cherrylla, paitsi nimettömät kokonaan sillä ja päälle kultaista hexglitteriä "läpikuultavasti". Lisäksi ranskikset rajasin Pure goldilla. Nämäkin oikein nätit ja kivan hillityt, mutta jotain jujua kuitenkin ;)


Koulukaverilleni tein tänään myös. Pariin kynteen tehtiin muotilla pidennys, muut omaa kynttä. Hän oli nähnyt eräällä IG-käyttäjällä tämän tyyliset kynnet ja siitä tulikin inspis näihin. Mosaicin Blackilla pohja (kaksi kerrosta), nimettömiin ja etusormiin hopeaa stardustia sekä hopeita holohexejä. Lisäksi sekaan "kirkkaita" hexejä, jotka loistavat vähän kaiken värisinä. Upeat, vaikka en olekaan mustan fani. Varmaan tuo kimallus sokaisee minut ;)


Tässä vielä toinen kuva kynsistä. Siinä näkyy, kuinka glitterit loistavat useassa ihanassa värissä.


2 kommenttia:

  1. Mulle tuollaiset mustat! Ihan huippukauniit! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin! Sun tarvii a) tulla tänne tai b) näyttää tää helkulle ;)

      Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! :) Seisothan kuitenkin sanojesi takana, vaikka kommentoisitkin anonyyminä.