tiistai 17. joulukuuta 2013

#60 geelejä kuvattuna uudella kameralla

Meni hermo vanhaan kameraan ja ostin uuden. Olen tehnyt koko syksyn (ja vähän enemmänkin) hulluna töitä, joten on kiva saada jotain ostettua itselle. Päädyin Olympuksen pen e-pl5 minijärkkäriin. Olympus siksi, että ovat tehneet minijärkkäreitä pisimpään, löytyy paljon lisävarusteita ja onhan tää aika hieno muutenkin :)

Kynsiin... Näin joulun alla on kiireistä, kun moni haluaa kynnet kuntoon. Tänään oon tehny kahdet kynnet.


Nämä tehtiin valmistujaisjuhlia varten. Suht pitkä (luonnossa pidemmän näköiset) muottipidennys ja värit geelimaaleista. Jokaiseen kynteen Mosaic Glitter wine sekä oikeaan nimettömään Pure goldilla viirut.

Tämän päivän toiset kynnet ovat hieman erikoisemmat. Kaveri oli löytänyt kuvan tämän tyyppisistä (tosin eri muotoisista) ja muokkailtiin niitä vähän. Hänen omat kynnet olivat ihan käsittämättömän kauniin muotoiset, aika kapeat ja kaarevat. 


Muissa kaikissa kynsissä pohjalla oma sekoitus Mosaicin Raspberryä ja Snow whiteä. Hempeä vaaleanpunainen saatiin nniistä aikaan :) Lisäksi nimettömiin vaaleanpunaisia erikokoisia strasseja. Muihin kynsiin Candy pink ja pikkurilleihin viisi pientä strassia tyveen. Oikein kivat :)


Lisäksi hän oli useammassa paikassa nähnyt Chanelin logolla varustettuja kynsiä ja sai viimemetreillä idean yhdestä logosta vinosti toiseen peukaloon. Sopi näihin kynsiin kivasti!

Molemmat päivän kynnet olivat oikein onnistuneita ja juuri minun värisiä ;)

2 kommenttia:

  1. moikka! Sulla on tosi kiva blogi ja tykkään lueskella tätä koska tekis niin mieli saada geelikynnet. :D Paljon yleensä pyydät, jos teet geelikynnet jollekkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, Kiva kuulla :) teen vain kavereille ja materiaalikuluilla mennään. Eli jos tunnet mut niin laitappa vaikka viesti! :)

      Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! :) Seisothan kuitenkin sanojesi takana, vaikka kommentoisitkin anonyyminä.