lauantai 18. tammikuuta 2014

#65 parit julkaisemattomat kynnet

Pahoittelut pitkästä tauosta, on ollut vähän huono tilanne elämässä, eikä aikaa päivittelyyn ole ollut. Nyt kuitenkin parit kynnet, joita en ole tänne vielä laittanut...


Yhdelle kaverille tehtiin kultaisella geelimaalilla ranskis ja nimettömät sekä peukalot vähän erilaisiksi. Nimettömissä kokonaan kultainen pohja, päällä kultaisia glitterpalasia (jossain kutsuttu Angel Paperiksi).


Peukussa koko kultainen pohja, päällä kultaista stardustia ja Swarovskeja (<3), jotka kiiltää niin ihanasti! Keskellä SS9, reunoilla SS7, SS5 ja SS3. Muita kaksi kappaletta, ysiä yksi.


Tässä vielä lähikuvaa, kuinka upeasti stardust kimaltelee! Swarovskit on kiinnitetty Mosaicin Crystal Gluella, vielä pysyvyys on arvoitus... :)Toiset lähiaikoina tehdyt kynnet olivat varsin hillityt. Muut kynnet Mosaicin Pastel Beigellä, mutta nimettömät Pastel Greylla. Lisäksi nimettömiin laitettiin hopeaa holostardustia alhaalta ylös liukuen (peukkuihin toisin päin, mutta pohjana beige) ja nimettömiin vielä Swarovskit SS7, SS5, SS3. Tämä muoto jotenkin miellyttää silmää :)

Kivat tuli molemmista, nyt jännätään Crystal Gluen toimivuutta... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! :) Seisothan kuitenkin sanojesi takana, vaikka kommentoisitkin anonyyminä.