sunnuntai 29. syyskuuta 2013

#44 kaverin geelit ja ihmetys

Tein perjantaina kaverilleni huollon, parista kynnestä oli lähtenyt ja yksi ilmaantunut pahasti. Viilasin ilmaantunutta, ja hetken päästä huomasin oman kynnen olevan aivan löllö siellä alla, kun geeliä ei ollut enää kuin kärjessä jäljellä. Hänellä on vähän ongelmalliset kynnet, mahtaako johtua siitä, että oma kynsi on kasvanut tosi paljon alla ja ei ollut geelin tukea kynsipedillä... Päätettiin jättää se kynsi muita lyhyemmäksi, kun hän halusi pitää muut kynnet aika pitkinä. Muuten kynnet olivat varsin hyvässä kunnossa neljän viikon jälkeen, ei muuten ilmaantumista.


Muuten kynsistä tuli kivat, kuvakulma on taas vähän hassu.... Eli ranskalainen ja rajalle vaaleanpunaista glitteriä.

Tein ensimmäistä kertaa ranskiksen Mosaicin painteilla. Oli kyllä hyvät, MUTTA rajasta oli todella vaikea saada tasaista, ainakin vanhaan ranskisgeeliini verrattuna. Onko jollain vinkkejä selkeän rajan saamiseksi? Ei siis tarrat, niitä en aio alkaa käyttämään! Näissä kynsissä ei rajaa näy (jonka sain siistiksi jotenkin), kun idea tästä koristelusta tuli "jälkikäteen".

2 kommenttia:

  1. Valkoiset tipit! Ne on parhaimmat ranskiksille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tee tipeillä muutamistakin syistä. :/ mutta siis olen nyt tehnyt näillä geelimaaleilla useammat, ja rajan kauniiksi saaminen onnistuu hyomattavasti paremmin :)

      Poista

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! :) Seisothan kuitenkin sanojesi takana, vaikka kommentoisitkin anonyyminä.