keskiviikko 11. syyskuuta 2013

#38 rakennettuja kynsiä /ajastettu postaus joka ei toiminut

KÄÄK! Ajastettu postaus, mitenköhän mahtaa toimia... edit: Ei toiminut, julkaistaan käsipelillä :D
Eilen tein kahdet kynnet, molempiin pidennystä, toisiin vain osaan kynsistä. Olipa taas kiva tehdä, varsin helppoihin kynsiin. 





Yllä ensimmäiset kynnet valmentajakaverille. Toiveena oli mustavalkoista, mutta päädyttiin hopeaan koristeluissa valkoisen sijaan. Kaikissa ranskis ja lisäksi nimettömissä ja peukuissa pari "kukkaa", muissa kynsissä epämääräisiä koukeroita (joka kynnessä erilainen). Laitoin vielä kukkakynsiin laimeaa hopeaa (:D) eli paljon vettä ja vähän väriä, jotta pohjasta tulee hiukan harmahtava. Oli kivaa päästä maalailemaan taas pitkän tauon jälkeen, näitä maalauksia kun ei niin paljoa pyydetä! :) Ihanat ja yksinkertaiset kynnet.



Tässä toisen valmentajakaverini kynnet. Hänellä on tärkeät juhlat viikonloppuna ja piti saada kynnet kuntoon. Omat hänellä oli katkeillut uimavedessä lillumisen seurauksena, joten osaan kynsistä laitettiin pidennykset. Kynnet on tehty samalla idealla, kuin edelliset tekemäni, mutta hopea on korvattu kullalla. Kulta valikoitui väriksi juhlissa käytettävän laukun perusteella, jossa on samalla sävyllä tehosteita. We like!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! :) Seisothan kuitenkin sanojesi takana, vaikka kommentoisitkin anonyyminä.